Zetas trädgård blogg

Blyblomma eller Plumbago auriculata syn. Förra året tog jag hem en planta och satte i ny kruka och jord. Ibland blir en komposition mer än storslagen!

Victoria Skoglund har jobbat med trädgård i över trettio år och är uppvuxen på Zetas handelsträdgård utanför Stockholm, som hon numera . Min privata sida om trädgår resor och livet.

Innan Karlavagnen igår så gick jag på Victoria Skoglunds årliga tjejmiddag som vi har gått på i tre år nu tror jag. Man riktigt ser att hon är . Victoria äger och driver till vardags Zetas handelsträdgård och alla ni som. På Zetas hittar du Sveriges största sortiment trädgårdsväxter. Vi har också ett brett urval av krukor och interiör med den udda detaljen som förskönar din tr.

Visningsträdgården som sprakade i höstens alla gyllene färger och som jag fick anstränga mej för att inte . Om att odla din egen mat i Bokashi på Tyras blogg Köksträdgården.

Har gett ut tre böcker, senast Min trädgård vid sjön. Följ Victorias jul på hennes blogg på zetas. Granefelt, Zetas trädgård.

I boken om Zetas trädgård som ligger strax söder om Stockholm, finns inspiration för hela växtåret. Zetas Trädgård , Segeltorp, Stockholms Län, Sweden. En trädgård som var väldig spännande att vandra runt i var Cindys Paradis där det fanns hur mycket rostigt pynt som helst att upptäcka bland all grönska. När man går på Ikea i Kungens kurva kan man inte ana att det bara några. Zetas drivs av trädgårdsmästaren Victoria Skoglund som tog över trädgården av sina föräldrar.

Igår sådde jag mina första . De driver Zetas Finsmakarens Trädgård strax norr om Kungens Kurva. Dessutom kommunicerar Victoria flitigt via sin blogg vilket driver . Hitta tips om konferens, weeken mat och dryck på Körundas blogg. Välkommen hem till oss på. Idag är vi på utflykt med svärföräldrarna på Zetas trädgårdar och jag blir.

Skapa en blogg på LOPPI.

This Pin was discovered by Marie Sandberg. Discover (and save) your own Pins on Pinterest. ZETAS = En riktig oas i den stora staden.

Själv har jag besökt Zetas för några år sen och jag vill såklart dit igen och gärna NU! Första stoppet Zetas trädgård. Där inne fanns många blogg och instagramtjejer som jag borde känt igen, men jag visste inte det var de så jag . Lycklig den som har egen ved att elda med och en sådan här vacker bod att förvara den i. Bygg själv efter vår ritning. Piazzan – INREDNINGSBLOGG- . Fotograf Kate fotade där barn, . Fantastiskt vacker och välskött trädgårdbutik.

En trädgårdsblogg med inspiration om trädgård , trädgårdsdesign, trädgårdsanläggning, stenläggning, altan, växthus, pergola och uteplats. Idag har eleverna från trädgårds utbildningen övat på att beskära växter.