Urin luktar sött

Gör inte ont, tränger eller luktar starkt m. Mvc å pratade med om om att mitt urin luktar lite sött , hon va . Jag verkar inte må dåligt eller så av det, men är det någon som vet vad det beror på? Varför luktar mitt kiss kalaspuffar när jag druckit. Här svarar Kerstin Westman, docent i njurmedicin, på våra vanligaste.

En annan anledning kan vara att du har ätit sparris.

Det handlar om en kemisk reaktion . Det luktar så där sött som när man kissade efter att man ätit. Jag har också upptäckt att mitt urin luktar annorlunda plus att färgen har ändrat . Om urinen luktar sött eller frukt, då det kan orsakas av diabetisk ketoacidos. När överskott av keton eller glukos är närvarande i urinen det luktar sött. Diabetes är inte den enda isolerade villkoret för väldoftande urin , det . Luktar ditt urin starkare än vanligt?

Lugn, det är sannolikt något du ätit eller druckit.

Här listar vi de största bovarna! Min sambo sa precis samma sak om urin som luktar kalaspuffar och att kolla mig för diabetes. Klamydia – Den STORA tråden där alla frågor kan ställas – Sidan. Urin som luktar sött kan . Kan detta tyda på någon sjukdom eller är jag bara hispig? Jag har med jämna mellanrum noterat en söt doft under mina toalettbesök.

Det konstiga är inte att det doftar sött utan att det luktar exakt som . Mitt urin har börjat lukta sött ! Om ditt urin luktar sött , lite som honung, så har du diabetes. Om du vaknar kallsvettig på nätterna och svimmar av att resa dig upp, så har du . Färgen på vår urin har sedan antikens dagar varit ett verktyg för att upptäcka olika typer av sjukdomar, eftersom förändringar i färgen, dess tjocklek och dess lukt . Förändringar i lukt på urinen är en vanlig källa till oro på grund av dess möjliga tecken på sjukdomstillstånd. Det är viktigt att veta när urin lukt är . Jag har en fråga gällande att urinet ibland luktar PRECIS som kalaspuffar. Detta är något flera vänner vittnat om att de också varit med om.

Nu i två dagar har mitt urin varit jätte mörkt och luktat sött. Gravid Rapportera Prenumerera . LCHF-dieten kan göra att folk börjar lukta illa.

Ungefär som kattpiss, för att tala klarspråk. Ketos, kallas fenomenet. Jakten på några futtiga kilon . Men jag tycker hans kiss luktar så konstigt, liksom sött.

Också om det har kommit kiss i kalsongerna luktar det lika konstigt. I början kissade han väldigt ofta och kisset luktade då väldigt sött och surt samtidigt. Nja, men långsamt uppåt går det.