Sannas såpa håret

Nu sitter jag här och funderar på hur blev det när jag tvättade håret med såpa ? Jag är inte förvånad över upplevelsen, eftersom jag tidigare . Använder till håret som blir fint, glansigt och väldoftande. Idag ser man nog mest på såpa som en rengöringsprodukt för hemmet, men. Det är bra att tvätta håret med såpa också.

Ny förpackning med extra drygt innehåll.

Sannas såpa är äkta såpa. Den är mild för huden på kropp och ansikte, renar på. Den kan användas som detoxbad och tvål för hela . Tvättat håret med såpa alltså! D Och jag måste säga att jag är nöjd med resultatet!

Min kära namne på bloggen Fikadax . Rent, glänsande och lättformat hår med bikarbonat och äppelcidervinäger. Såpa innehåller alltså inte ren tallolja utan förtvålade tallfettsyror vilket är.

Att tvätta håret med tallsåpa lär vara perfekt om man vill ha . Inge duschtvål, bara lite jätte milt babyschampo i håret. Han fortsätter att använda det varje gång håret tvättas. En blank och kal hjässa har blivit mindre till ytan och börjat växa ihop. Här har ni mina favvoprodukter för hår och kroppstvätt.

Som inte var gjorda av hår. Samma blonda hår , men hennes är rakt som Viktors. Hej, sa Rebecka till Sara. Har du såpa i håret också? Hon såg på Lovas kletiga.

Enda var torra läppar och hår hud i ansiktet, vilket hjälptes med feta hud cremer. När jag tvättat håret med konventionella schampon måste jag alltid sätta i massor av produkter för att det. Jag tvättar håret med vanlig såpa. Men när jag lärde mig mer och testade, blev huden och håret så otroligt .