Måla glas med akrylfärg

Det valigaste är att man målar med akrylfärg på papper, eller . Prosols dekorativa 3-D färg Skarabé ger en mörkgrön metallisk yta som i vissa vinklar går mot svart och. Vattenbaserad akrylfärg som ger en vacker, transparent yta på glas , porslin,. Måla en personlig vas som matchar färgen på tulpanerna på din gåbortspresent.

Jag målar på porslin och glas med akrylfärger. Det funkar, bara jag grundar med en typ av sprit.

Sedan när färgerna torkat så har jag ett speciellt lack som jag . Du kan skapa anpassade porslin, vaser, fönster eller andra glas för varje tillfälle till en bråkdel av kostnaden genom att måla på glas med akryl. I vårt stora sortiment av hobbymaterial hittar du allt du behöver för att gjuta, måla , skapa m. Besök vår webbutik eller hobbybutik i Linköping! Målning på glas tar mer tålamod och lite mer förberedelser än att måla på trä. Glas målningstekniker med hjälp av akrylfärg varierar beroende på tjockleken på. Verktyg du behöver för att måla med akrylfärg.

Jag insåg även att jag aldrig målat en yta av glas förut och antog mig utmaningen. Hej jag har ett projekt.

Och jag kommer behöva måla glasburkar. Men upptäckte att glasfärg var svin dyrt. Tänkte om det går att använda vattenfärg. En palett och färgtuber kan få vem som helst att känna sig som en riktig konstnär.

Med moderna akrylfärger hinner alstren . Färgerna går bra att blanda för. Skydda gärna barnens kläder med förkläde när de målar. Den fäster på alla fettfria underlag.

Akrylfärg är en vattenlöslig färg som torkar vattenfast. Man kan tillsätta olika målningsmedium för att förändra färgens . Måla sedan muggen med porslinsfärg enligt anvisningarna. Instruktioner hittar du . Jag har aldrig målat med akrylfärger förr. Min dotter var kreativ igår och ville pröva mina färger. Men jag fattar inte riktigt hur man gör.

Dessutom är färgerna giftfria vilket gör att även yngre barn kan måla med dem. Glas – Porslin- och Svarta-Tavlan-Blackboard-Pennor.