Måla epoxy båt

International Interprime är den epoxy vi föredrar då denna håller bäst kvalité och bygger bäst. Därefter lyfter vi din båt med våra hydraulstöttor och målar under . Därför ska man behandla skrovet med epoxi. Om båten ligger i vattnet, som de flesta båtar gör, så bör man lägga på några lager. Men visst har jag varit inne på att måla på bottenfärg, faktum är att jag till och med gick och .

Jag köpte min första båt i somras, när jag tog upp den i höstas upptäckte jag. Hempels epoxi gentemot Lefants? Normalt tar man upp båten lite tidigt på hösten och slipar rent från bottenfärg och.

På våren målar man på epoxi så som Peter beskriver. Så budgetmålar du din lilla båt – Livetombord. Det har dock satt sina spår på en båt från 70-talets början.

Sen fick hela skrovet en avtorkning med aceton och det var dags att börja måla.

Hej, går det bra att måla en båtbotten med gelcoatfärg i stället för att måla med epoxifärg för att få en tät och bra yta. En plastbåt får en tät botten, vilket gör båten lättare. Måla botten (utan bottenfärg)? Om en sandwichkonstruktion har börjat delaminera så kan man lika gärna ta ut kursen mot närmaste. Ska vi måla med primer före bottenfärg och i så fall vilken typ av primer?

Ska i vår fixa till fogen mellan kölen och skrovet som på min båt (B31) alltid går upp . Skrapat och tvättat, och resultat blev över förväntan. Den är lika blank som över . Att behandla sin båt med epoxi mot fuktinträngning är ett stort jobb. I Tiger Coat sägs man få. Epoxi gör båten tätare och ger bra skydd mot böldpest.

Men det ger också en bra grund för att skapa en. Så här gör du en bra bottenmålning av din båt. Jag har precis låtit blästra min båt och skall epoxi behandla den till. Jag hade tidigare lite planer på att måla friborden med Double coat, men .

Båten kan bottenmålas och sjösättas efter full uthärdning. Varför måste jag måla min båt ? Epoxy filler (2-komponentsspackel). Det som framgår klart är att utmaningen består i att hinna behandla båten innan.

Eller ska jag bestämma mig för epoxi med lösningsmedel och behöva köra 4-5. Vattenlinjen tänkte jag måla över med Epoxyprimer för att sen maska och . Så snart alla ytor är skyddade kan de målas med färg så att din båt får ett bättre.