Klippa håret med urtunningssax

Instagralisettealf ☮Vem är jag? Skall man klippa vågrätt därifrån man vill att håret skall avtunnas eller lodrätt. Håret som ska tunna ut är en frisyr som är klippt rakt av precis . Klicka HÄR eller på bilden för att se min video på hur du klipper ditt eget hår ). Jag har (allt för länge) betalat dyra pengar för frisörbesök där jag .

Har urtunningssaxen från claesohlson och den fungerar utmärkt. Går ju i princip inte klippa fel med en urtunningssax , va lite försiktigt med att . Plain Hair: Klippa ur ett hår plainhair. Den här tekniken är fantastisk när man ska klippa ur ett lockigt hår. Vi alla veta att tunnar man ur ett lockigt hår på fel sätt blir det bara frissigt . Sådana saxar används inte för att klippa av hår , utan för att tunna ut det.

Att tunna ut håret är något som då självklart bäst passar dig som har . Har idag klippt min pappa på praktiken och honom klipper jag så att jag kör.

Men jag effilerar honom också väldigt mycket i och med att han har väldigt tjockt hår och väldigt lockigt. Man kan också kalla den urtunningssax. Hur klipper man med urtunningssax – Så fungerar frisörsaxarna Frisörtips sökes, tunna ur håret själv.

Det är rätt speciellt att klippa ett väldigt tjockt hår. Oftast så klipper frisören ur håret (tunnar ur håret ) i hopp om att du ska känna en lätthet. Sen går det dessutom att klippa upp håret inuti på olika sätt, om man inte vill ha håret uppklippt men urtunningssaxen inte heller är ett bra . För ännu tunnare hår , upprepa!

Vi har provat igenom många urtunningssaxar , och denna är överlägset bäst för kroppshår. Vissa klipper av för mycket hår och . Det är såhär att jag ska klippa -upp håret på min lillasyster och jag skulle gärna. Använder en urtunningssax (en sån med tänder) och rättar till med vanlig sax. Jag är inte alltid så pepp på att gå till frisören. Dels för att jag ofta har en annan bild av hur jag vill ha mitt hår än vad frisören har, och dels för att . Hår påverkar inte av hur du klipper det.

En urtunningssax eller effilersax är helt enkelt en tandad sax som används för att tunna ur håret snarare än att klippa av det och används ofta när håret är tjockt . Dotterns hår har jag alltid klippt, det är ju mycket lätt med långt rakt hår. IKEA för att använda som skynke för kr och en urtunningssax för 1kr.

Det är också kul att klippa hår och jag är faktiskt riktigt stolt över resultatet. Att vara frisör är inte bara att klippa hår. Det är en hel vetenskap och en rad olika tekniker som man bör behärska och ha kunskap om, som frisör är man en viss . Dagens skäggvårdstips – saxen som klipper vartannat hårstrå. Att klippa sig med saxen var ju inte så där jätteskönt….

En sådan sax kallas för effilersax, aka urtunningssax.