Bygga grill av oljefat

Har haft ett litet sommarprojekt för mig. Att bygga om ett oljefat till en grill. Resultatet som ni ser längst ner är jag förvånansvärt nöjd med.

Någon som byggt grill av oljefat ? Tänkte göra en och har några funderingar. Vad skulle man kunna klä kanten med för att den inte ska bli vass .

Bygga grill av oljefat – tips? Har under senaste veckorna gett mig fan på att bygga en grill av ett gammalt oljefat , och undrar nu om det är någon här som har gjort det? Jag vill bygga en jättegrill. Att göra en eldtunna av oljefat ! ABC-annons Gratis annonsering bygga grill av oljefat – annonser i kategori övrig fritid . Låt grillen få ta hedersplatsen på altanen.

Mura en praktisk fast grillplats som rymmer allt för sommarens grillkvällar. Fick för mig att bygga en partygrill i somras men de spårade ur ganska snabbt.

Tanken var att göra en grill av ett 204-liters oljefat. UDS står för ugly drum smoker och är en rök som man bygger uttav ett klassiskt gammalt oljefat. Som ni ser går inte gallret hela vägen ut.

Nästa gång åker gallret i och benen på. Det börjar likna en grill. Du kan bygga ett fat grill rätt i ditt garage eller gård. Hela processen tar några timmar. Du kan hitta de flesta av material för att bygga detta projekt på din lokala.

Så nu funderar jag på att göra mig en grill av en betongtrumma. Oljefat sökes för Smoker bygge. Och grill , men de tycker jag blir ganska opraktiska, djupa och smala där.

Jag tänkte bygga två stycken feta grillar av oljefat till midsommar, men har inte. Ingen gasol för mig däremt har jag funderat på att bygga om en . Trendig GRILLTUNNA GRILLGALLER olika storlekar. En stor och gedigen grilltunna, Komplett med grillgaller av sträck metall och . Så här byggde Ted Lillevold i Borlänge om ett oljefat till ett smart verktygsskåp. Sedan satte jag igång att bygga på det, säger Ted.

Ted Lillevold från Borlänge har löst det problemet genom att bygga ett grymt snyggt verktygsskåp av två.