Bada i zinkbadkar

Jag har fyndat ett gammal zink-badkar och tänkte ha det i min. Först skulle jag ha det att bada i men det blev bara en gång för det var dels . Trädgårdsforumet – Odlas. Längtar till jag får hoppa i böljan den grå. Har just packat upp detta ljuvliga.

Tänk att bada här och ligga och titta på stjärnorna.

Ett zinkbadkar i trädgården vet jag någon mig närstående som skulle älska. I flera år har jag sökt efter ett zinkbadkar , och nu har jag ett ! Jag ska inte bada i det, utan bara ha det som pynt. Jag funderade kring om man kunde hitta på något annat sätt att bada , säger Hanna. Tanken från början var att hitta två zinkbadkar. Hittade en gammal träbänk som höll på att ruttna bort, samt ett gammalt zink badkar.

Sen var det åter dags för herr pensel att titta fram. Superfräscha zinkbadkar.

Går även att ha inomhus såklart. Perfekta att bada i trädgården som ute spa. Jag ville så gärna ha stora zinkbadkar , men de kostar skjortan och var svåra att få tag på. Så då tänkte jag att det kan ju funka med vanliga . Förebilden var gamla zinkbadkar med sin vackra patina och erfarenheten från tidigare experiment med att elda under vanliga badkar. Att försöka förmedla något . Förrsten har jag lovat Eva att få bada i vårt zinkbadkar i sommar.

Så följdaktligen är vi inte trenddöva. Det är faktiskt inte smuts, Mary. Jag tänker inte bada i det förrän det är riktigt rent. Jag kan verkligen inte förstå hur du kan . I år har jag inte sett så många zinkbadkar på bloggarna, men jag blir inte tomhänt i år.

Bada skönt hela varma dagen, KRAM! Så då är det st nya zinkbadkar på väg hem till oss på bakfickan. En del av dessa är redan. Alla dessa kar är i skick att bada i. Vi har endast zinkkar av .

En berättelse om badrummets historia blir lätt en spegling av Sveriges väg från ” smutsigt” till ”rent” via civilisering och olika välfärdssatsningar. Discover (and save!) your own Pins on Pinterest. Ett alldeles underbart vackert, gammalt Zinkbadkar med patina och en.