Borra upp lås dragkrok

Kan jag borra sönder och få bort kroken samt ersätta låskolven eller. Låst dragkrok, nyckel borttappad. Har hört att det är kört att få nya nycklar till låset eftersom Saab inte har den servicen. Med andra or borde det funka att borra sönder låscylindern,. Nyckeln har gått av i min avtagbara dragkrok till 9-cab.

Dragkrok utan nyckel, alternativ inför besiktning?

Måste man kunna låsa avtagbar dragkrok? Hej, fick en 2a på besiktningen att min dragkrok kärvade. Har nu smörjt upp den så den funkar felfritt, men jag upptäckte att det inte går att låsa . Och jag måste vrida om nycklen( låsa upp ) för att kunna dra ut den.

Vi brukar borra ut låscyl, finns koden kan man beställa ny cyl o nycklar. Den del av nyckeln som sitter i låset ser hopplöst svår ut att få loss, så min plan var att. De kunde borra ur den gamla kolven och sätta in en ny, vilket gick . Jag har avtagbar dragkrok men har aldrig tagit av den och reflekterade inte att man.

Skulle man via en tex låssmed borra upp låset och ersätta kolven eller de.

Säkert att köra med husvagn trots låset saknas i dragkroken. Värma upp Kemppin och svetsa fast hela fadderullan. Vet ju inte säkert om det går att borra på en dragkrok men det skall ju gå på cyklar . Re: Besiktning med löstagbar dragkrok. Nej, låset behöver inte fungera,inte ovanligt att . Visst kan man lämna in bilen och få en fast dragkrok monterad.

Idag glömde jag min husnyckel hemma (bor i villa) när jag gick till jobbet, mannen skulle senare åka iväg mil och vara. Dom hade gått igång med en skruvmejsel och låset verkar helt skadat. Kan man borra upp låset själv? Verkar inte vara ett jätte avancerat lås.

Jag vrider å vänder, Det är en eftermonterad dragkrok. Kan vrida nycklen ett kvarts varv. Nu i efterhand när jag har brutit och kapat upp kroken ser jag hur man borde . En polare bröt av sin nyckel i låset och han har inte haft några. Nytt styrlås kan köpas men man måste ta bort det gamla också.

Packa upp lås och leta reda på monteringsdetaljer. Vi kan dyrka upp din bil eller ta ut nyckaln ur bilen på annat sätt utan att skada bilen. Om du förlorat nyckel till dragkrok eller takbox eller den gått sönder så kan vi .

Detta verkar dock inte Kia-verkstäderna känna till utan vill borra upp. Ja, tillverkaren av låset vet vilken nyckel som passar om de får den .